Rinsma breidt ook mannenwinkel uit

Rinsma breidt ook mannenwinkel uit

De Heeren van Rinsma breidt zijn bovenverdieping uit met driehonderd vierkante meter. De modewinkel wil daardoor ‘meer mode, meer merken, meer faciliteiten en meer gastvrijheid’ bieden.

De modewinkel in Gorredijk werd anderhalf jaar geleden geopend als mannelijke tegenhanger van Rinsma Fashion, dat in het naastgelegen pand gevestigd is. De Heeren van Rinsma is ‘uit zijn jasje gegroeid’, zegt mede-eigenaar Wytze Peenstra. “Sinds het moment van opening zijn wij een van de grootste herenzaken van het noorden.” Naast nieuwe merken komen er meer paskamers, koffietafels en een extra bar.

De verbouwing moet half augustus zijn afgerond. De bovenverdieping is tijdelijk dicht, maar de verkoop van de producten die daar verkocht worden gaat beneden verder.

Rinsma Fashion breidde vorig jaar al zijn oorspronkelijke damesmodewinkel met vijfhonderd vierkante meter uit. Er kwam een tweede verdieping op, waarbij eveneens nieuwe merken werden toegevoegd. Ook kwam er een nieuwe afdeling ‘Rinsma Luxery’, met ‘hoogwaardige’ topmerken en beautymerken. Bekijk hier het resultaat van die uitbreiding.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!