​Twintig gamewinkels slaan handen ineen

Onafhankelijke gamewinkels bundelen hun krachten om zich nadrukkelijker op de kaart te zetten. Twintig winkels gaan onder de naam Independent Game Stores samenwerken, vertelt projectcoördinator Joost Bart tegen Entertainment Business.

Het initiatief werd tegelijkertijd met het logo tijdens het retailevent Entertainment Today gepresenteerd. Daar werd ook duidelijk dat brancheorganisatie NVER de Independent Game Stores ondersteunt, zowel in financieel opzicht als door de overkoepelende support en traffic te verzorgen.

Het nieuwe initiatief werkt inmiddels aan een ‘roadmap voor de toekomst’, zegt Bart. Daarvan moeten de eerste stappen nog dit jaar zichtbaar worden. “We moeten Independent Games Stores op de kaart zetten en daarmee niet wachten tot 2016.”

Er komt onder meer een eigen website, catalogi en banners op bekende en gespecialiseerde consumentenwebsites. Daarmee wil Independent Game Stores de consument verleiden tot het kopen van producten bij onafhankelijke gamewinkels en laten weten hoe belangrijk het is dat ze ook terugkomen. “De samenwerking zal klein beginnen, maar er zijn al grootste plannen”, aldus Bart.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!