Nederlandse retailers laten klant 3D-selfies maken

De 3D-printdienst Shapeways gaat zijn diensten aanbieden in negen winkels in ons land. Winkeliers uit Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Harlingen, Amstelveen, Rijswijk, Naaldwijk, Leiderdorp en Hoofddorp fungeren als partnerstore.

Met de beschikbaarheid in winkels wil Shapeways 3D-scannen en -printen toegankelijk maken voor een groter publiek. Consumenten die een 3D-print van zichzelf willen, kunnen alleen of met meerdere mensen tegelijk gescand worden. Zij moeten dan een minuut stilstaan terwijl zij gescand worden met een iPad.

De winkelmedewerker stuurt het scanbestand via een app naar Shapeways. Vervolgens ontvangt de klant een link waarmee hij zijn scan naar eigen inzicht kan samenstellen. Consumenten krijgen de keuze uit verschillende maten en meer dan vijftig materialen, waaronder zilver of goud. Wanneer zij klaar zijn met het samenstellen maken zij de bestelling definitief. Prijzen voor de 3D-selfies verschillen per gekozen materiaal en maten. De goedkoopste pop kost ongeveer dertig euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!