​Postmates voorziet app van trackingoptie

Bezorgdienst Postmates heeft zijn app van een update voorzien zodat gebruikers onder meer hun bezorging kunnen volgen. Met Postmates 3.0 kunnen ze daarnaast de bereidingstijd van bestelde foodproducten en het verwachte levermoment inzien.

Postmates staat bekend om zijn snelle ophaal- en levertijd van producten. “Normaal gesproken leveren wij artikelen binnen het uur”, aldus directeur Sara Mauskopf. “Maar wat maar weinig consumenten weten is dat wij de producten vaak ruim binnen het uur bezorgen.” De updates van de app moeten deze gegevens beter zichtbaar maken voor de consument.

Naast de updates in het bezorgtraject kunnen gebruikers nu ook items als cadeau versturen en is het zoeken tussen categorieën gemakkelijker gemaakt. “Veel consumenten denken dat ze via ons alleen maar eten en ingrediënten kunnen bestellen”, aldus Mauskopf. “We versturen echter veel meer, van computerartikelen tot medicijnen. Ook dit wordt via de nieuwe app duidelijk zichtbaar.”

Postmates bezorgde afgelopen maand zijn vier miljoenste pakketje en heeft zijn dienst uitgebreid naar tien nieuwe steden in de Verenigde Staten. Hiermee komt het totaal aantal steden waarin zij actief zijn op veertig. Daarnaast kondigde de bezorgdienst een samenwerking met drogisterijketen Walgreens aan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!