​Stach opent in één klap drie winkels

Utrecht verwelkomt in korte tijd drie nieuwe winkels van foodformule Stach. De filialen komen aan de Choorstraat, Twijnstraat en Biltstraat, zo laat de RetailRookie van vorig jaar weten.

Alle winkels bevinden zich op de hoek van de straat en beschikken over respectievelijk 38, zestig en 97 vierkante meter. De keuze om drie locaties in één keer te openen heeft te maken met de logistieke kosten, legt oprichter Stach Schaberg uit. “We moeten de winkels dagelijks bevoorraden, want het grootste deel van onze producten wordt dagelijks vers bereidt. En in dat geval is het natuurlijk beter om dan meteen drie winkels te bevoorraden in één rit.”

De winkel in de Choorstraat opende afgelopen vrijdag zijn deuren. Die opening werd in juni al aangekondigd door Stach, die nog geen plannen heeft om naar andere steden uit te rollen. De retailer is nu nog alleen in Amsterdam en Overveen actief. Daarnaast experimenteert Stach met e-commerce, door verse kant-en-klaarmaaltijden per fiets binnen dertig minuten te bezorgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!