​Pour Vous-directeur wordt franchisenemer

Paulien Ruiter neemt na bijna negentien jaar afscheid als directeur van Pour Vous. Ze wordt mede-eigenaar van een vestiging in Amsterdam. Dat laat een woordvoerder van de parfumerieketen weten aan RetailNews.

Ruiter begin in 1997 als algemeen directeur van Pour Vous en werd na de overname door ICI PARIS XL twee jaar terug benoemd tot operationeel directeur. Na negentien jaar stond ze naar eigen zeggen open voor andere uitdagingen. Ruiter begint op 1 december als franchisenemer in de Leidsestraat.

Ruiter noemt het ‘een bijzondere carrièreswitch’. Wie haar opvolger wordt is nog niet bekend. “Daar zijn we momenteel druk mee bezig”, aldus de woordvoerder.

De parfumerieketen liet onlangs nog weten zijn portfolio van zo’n veertig winkels uit te willen breiden om door te groeien naar een top drie positie op de Nederlandse markt. Zelfstandige ondernemers hebben daarom de mogelijkheid om aspirant-lid te worden. Daarbij profiteren ze van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning die moederbedrijf A.S. Watson biedt, om vervolgens door te groeien naar een volwaardige winkel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!