​AT&T opent innovatieve conceptstore

Het Amerikaanse AT&T heeft een nieuwe conceptstore geopend met allerlei technologische snufjes. De winkel in Lubbock, Texas is voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van winkeltechnologie.

De nieuwe winkel presenteert zijn producten middels digital signage, digitale brochures en interactieve videoschermen. “Alle technologie in de winkel stelt onze klanten in staat producten op een nieuwe manier te beleven”, aldus Hardmond Williams, directeur bij AT&T North. “Alle productpresentaties zijn interactief en gericht op hun mobiele levensstijl.”

De winkel is verdeeld in drie zones. De zogenoemde connected experience-zone toont klanten hoe zij producten dagelijks kunnen gebruiken. Dit gebied richt zich met name op muziek, beveiliging en entertainment. De community-zone stelt klanten in staat om nieuwe producten en apps te testen met hun toestel voordat zij deze aanschaffen. Tot slot is er de explore-zone waar shoppers de nieuwste producten van AT&T kunnen zien. Elk product is voorzien van digitaal display waarop de klant middels video uitleg krijgt over de werking van het product.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!