'Apple rolt razendsnelle afhaaldienst uit'

Apple stoomt zijn personeel in meerdere landen klaar de internationale introductie van Personal Pickup. Onder meer medewerkers in Australië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk worden bekendgemaakt met de dienst waarbij consumenten hun online bestelling binnen een uur in de winkel kunnen afhalen. Dat meldt MacRumors.

Personal Pickup werd al in 2011 geïntroduceerd in de Verenigde Staten en is beschikbaar voor producten als Macs, iPhones, iPads en de Apple Watch. Klanten worden via een e-mail of tekstbericht op de hoogte gebracht wanneer hun bestelling klaar ligt.

De afhaaldienst moet nog deze maand internationaal geïntroduceerd worden, mogelijk tegelijk met de lancering van de iPad Pro. De plannen zouden echter ook opgeschort kunnen worden naar een later moment.

Of Personal Pickup ook in Nederland beschikbaar komt, is niet duidelijk. Sinds dit jaar laat Apple bestellingen in Nederland al bezorgen bij afhaalpunten in de buurt van de klant. Het technologieconcern is daarvoor een samenwerking gestart met UPS-dochter Kiala.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends