​ICI PARIS XL trekt naar het station

ICI PARIS XL is een samenwerking aangegaan met NS Stations voor de opening van twee winkels. Woensdag ging de eerste open aan de IJpassage van het centraal station van Amsterdam, gevolgd door een opening in de centrale hal van Rotterdam op 10 december. Dat heeft de parfumerieketen woensdag bekendgemaakt.

ICI PARIS XL beschikt over 170 winkels in ons land, maar was voorheen alleen op A-locaties in de winkelstraat actief. De retailer ziet dat de consument echter steeds functioneler winkelt en naar gelegenheidsmomenten zoekt voor zijn aankopen. Door te openen op hightrafficlocaties wil ICI PARIS XL op deze trend inspelen.

De winkels hebben volgens de zusterformule van Kruidvat een warme en moderne uitstraling, waarbij de focus voor het speciaal geselecteerde assortiment ligt op cadeauartikelen, geur, make-up en huidverzorging. Voor de snelle reizigers zijn snelkassa’s aanwezig, evenals ‘luxe snelverpakkingen’. Daarnaast zijn de medewerkers getraind in het geven van efficiënt en gericht advies.

ICI PARIS XL wordt zelf verantwoordelijk voor de winkels; NS Stations is alleen betrokken als verhuurder. Er zijn volgens een woordvoerder plannen voor meer stationswinkels, maar de focus ligt op de eerste twee. “Het is een nieuwe tak van sport.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!