​Free Record Shop heeft weer een webshop

Boekenvoordeel heeft de webwinkel van Free Record Shop heropend. De eigenaar van de entertainmentformule verkoopt daar films, series, muziek, games en merchandise.

Free Record Shop maakte in de zomer van vorig jaar al een comeback in de winkelstraat als shop-in-shop van Boekenvoordeel, nadat de keten voor de tweede keer failliet was verklaard. Boekenvoordeel nam voor iets meer dan een ton onder meer de merk- en beeldrechten en inventaris over.

Ook de webshop valt sindsdien onder het beheer van Boekenvoordeel, maar daarop werd lange tijd alleen aandacht gevraagd voor het assortiment in de shop-in-shops. Klanten kunnen er nu ook daadwerkelijk bestellingen plaatsen, die doorgaans voor 2,99 euro aan verzendkosten worden thuisbezorgd. Retourneren kan door het pakketje per post terug te sturen; over terugbrengen naar de winkels van Boekenvoordeel wordt niets gezegd.

Boekenvoordeel heeft als doel het komende jaar in fysieke winkels te groeien, maar ook een verdere ontwikkeling te maken op e-commercegebied. De retailer wil zo uitgroeien tot ‘een volwaardige etailer’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!