​Decathlon tekent voor megawinkel in Rotterdam

Decathlon opent in Cool63 de grootste binnenstedelijke sportwinkel van ons land. Dat sportwinkelketen heeft hiervoor een huurovereenkomst getekend met eigenaar Rabo Vastgoedgroep.

De winkelruimte aan de Rotterdamse Coolsingel van vijfduizend vierkante meter komt op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. De komst van de Franse sportwinkelketen past bij de ambitie van de havenstad om dit nieuwe winkelgebied te versterken "Decathlon is een grote publiekstrekker voor de Coolsingel en daarmee een belangrijke aanjager voor het gebied", zegt projectdirecteur Mischa Molsbergen tegen Vastgoedjournaal.

Naar verwachting opent de Decathlon-winkel in het tweede kwartaal van 2016 zijn deuren. De keten heeft in ons land al winkels in Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn en Leeuwarden, terwijl later deze maand een conceptstore in Breda opent. Voor juni volgend jaar staat een winkelopening in Arnhem gepland. De retailer probeert zich zich al tweeënhalf jaar in deze stad te vestigen, maar zag de opening telkens uitgesteld worden. Zo moest de gemeente eerst het gewijzigde bestemmingsplan goedkeuren om zijn komst retailer mogelijk te maken. Dat gebeurde in september vorig jaar, ondanks de kritiek van lokale ondernemers dat Decathlon bezoekers uit de binnenstad zou aantrekken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!