​Jumbo opent Foodmarkt in Veghel

Jumbo heeft vandaag in Veghel zijn derde Foodmarkt van ons land geopend. De vestiging in zijn thuisbasis beschikt over dagelijkse boodschappen en horeca, verdeeld over 3600 vierkante meter.

De Veghelse supermarktketen opende in maart 2013 zijn eerste Foodmarkt in Breda, een jaar later gevolgd door een opening in Amsterdam. Met de derde vestiging wordt een droom werkelijkheid, zegt algemeen directeur Frits van Eerd. “We zijn bijzonder trots dat we ook hier in Veghel – de thuisbasis van ons familiebedrijf – een Foodmarkt openen.”

Klanten kunnen er onder meer terecht voor het reguliere assortiment, grootverpakkingen en versbereide gerechten van koks en andere vakspecialisten. Het filiaal beschikt onder meer over een Foodcafé, waar onder meer sushi, pizza uit de steenoven of kip van de rotisserie direct genuttigd kunnen worden.

De Foodmarkt bevindt zich aan de Noordkade in Veghel, als onderdeel van de lokale ‘foodexperience’. Sligro kwam vorig jaar nog in opstand tegen de vergunning voor deze megasuper, nadat eerder al tevergeefs de vergunning die de gemeente Veghel verleende voor een kunst-, cultuur-, en foodcluster op de bewuste locatie in Veghel werd aangevochten.

Jumbo ziet in ons land ruimte voor zo’n tien Foodmarkten. De vierde moet in 2017 verrijzen in Leidsche Rijn Centrum.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!