​Leapp op weg naar twintig winkels in Nederland

Leapp opent nog deze maand vier nieuwe vestigingen in binnen- en buitenland. Zaterdag worden winkels geopend in Arnhem en het Belgische Hasselt, gevolgd door filialen in de Duitse steden Aken en Duisburg later deze maand. Dat laat ceo Rogier van Camp weten aan RetailNews.

Na de opening op het vernieuwde station van Arnhem beschikt Leapp over elf vestigingen in ons land. De refurbished Apple-verkoper dacht in eerste instantie voldoende te hebben aan acht Nederlandse winkels. “De markt blijkt nog meer dan verwacht positief te reageren op ons aanbod”, aldus Van Camp.

Daarnaast profiteert Leapp volgens zijn ceo van een vliegwieleffect rond het begrip omnichannel. De Leapp Stores moeten de angst voor ‘vieze afgedankte spullen’ weghalen, zegt Van Camp. “Het openen van een nieuwe fysieke winkel levert niet alleen omzet op in dit nieuwe filiaal, maar zorgt ook direct voor een significante toename van de online omzet in het betreffende verzorgingsgebied.”

Leapp heeft inmiddels de ambitie om zo’n twintig winkels in Nederland te openen. Van Camp verwacht dat doel ergens in 2016 te kunnen verwezenlijken. “Ondertussen blijven we ook in het buitenland flink aan de weg timmeren.”

Verder lanceert Leapp volgende maand een nieuwe webshop en backofficesysteem, waar ruim een jaar aan is gewerkt. Drie weken terug opende de winkel in Almere al volgens een nieuwe stijl. Leapp investeerde volgens Van Camp flink in een nieuwe beleving door met ‘eerlijke, natuurlijke materialen’ te werken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!