V&D-filialen testen bezorgservice

V&D start deze week een test met bezorgservice vanuit de filialen in Utrecht en Groningen. Klanten kunnen hun aankopen in de winkel via de klantenservice van deze vestigingen dezelfde dag nog thuis laten bezorgen.

De pilot loopt tot maart volgend jaar en wordt bij succes uitgebreid naar andere filialen. Voor de bezorging werkt V&D in Utrecht samen met koeriersbedrijf Trunkrs en in Groningen met Fietskoeriers.nl.

Bij besteding vanaf vijf euro kunnen klanten hun aankopen thuis laten bezorgen, als ze in een straal van dertig kilometer rondom de winkel wonen. De koeriersdiensten bezorgen op meerdere momenten gedurende de dag, ook ’s avonds. V&D wil het met deze service aantrekkelijker maken om aankopen in de winkel te doen, omdat klanten tijdens een dagje winkelen niet de hele tijd de gekochte spullen bij zich hoeven te dragen.

Vorige maand maakte V&D al bekend het mogelijk te willen maken online bestellingen vanuit de winkel te leveren. Ook testte de warenhuisketen de afgelopen maanden de inzet van kiosken in zijn filialen in Almere, Amstelveen en Uden. In die kiosken krijgen klanten online toegang tot het gehele assortiment, ook als een product niet in de vestiging op voorraad is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!