Spar-filialen voeren WhatsApp-bezorgservice in

Klanten van de Spar-filialen in Vuren en Dussen kunnen vanaf januari hun boodschappen via WhatsApp bestellen. Die worden, zo is het streven, binnen een uur thuisbezorgd, meldt Distrifood.

Klanten betalen voor de nieuwe bezorgservice 2,50 euro bij bestellingen tot vijftien euro. Bij een hoger bedrag is de bezorging gratis. Alleen bij de eerste bestelling moeten klanten hun postcode en adres doorgeven, daarna volstaat de bestelling.

Volgens ondernemer Bert-Jan van der Beek van de Spar-vestiging in Vuren, is het de bedoeling de WhatApp-service vanaf het tweede kwartaal van 2016 uit te breiden naar een grotere straal rond Vuren en Dussen. In eerste instantie is de dienst alleen voor die plaatsen zelf, om de snelle levering te kunnen garanderen.

Vorige maand maakte Spar bekend twintig tot dertig vestigingen te willen sluiten, omdat ze onvoldoende rendabel zijn. De supermarktketen zet in op zijn nieuwe Spar 3.0-formule en zijn City Store- en University-formules, waarvan het er juist zo’n dertig extra wil openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!