​Paradigit in de wacht bij V&D

Paradigit heeft een verdere uitrol van zijn shop-in-shops bij V&D stopgezet. De computerwinkelketen opende recent vijf vestigingen, maar wacht de verdere ontwikkelingen bij het noodlijdende concern af. Dat laat directeur Paul Bergsma weten tegenover het Eindhovens Dagblad.

Paradigit zou deze maand tien vestigingen openen, waarvan die in Breda, Den Bosch, Haarlem, Rotterdam en Tilburg al geopend zijn. “We wachten met investeren in nieuwe winkels totdat er duidelijkheid is”, aldus Bergsma.

De computerwinkelketen sprak eerder deze maand de ambitie uit om in totaal twintig tot 35 vestigingen te openen. De shops hebben een omvang van zo’n honderd vierkante meter, waar klanten terecht kunnen voor laptops, tablets, audio, accessoires en mobiele telefonie. Ook werd een groot gedeelte van het assortiment van Paradigit in de webshop van V&D opgenomen, maar die is inmiddels offline.

Bergsma is enigszins verbaasd ‘dat de financiering van een plan, dat nog niet eens is uitgevoerd, abrupt is stopgezet’. Hij gaat er vanuit dat er op korte termijn meer duidelijkheid komt, waarbij de samenwerking met V&D onder leiding van een nieuwe investeerder verder wordt uitgevoerd.

Tientallen partijen hebben inmiddels belangstelling getoond voor het in surseance verkerende V&D. Het is nog niet duidelijk welke partijen interesse hebben in de warenhuisketen en of het concern als geheel of in losse onderdelen wordt verkocht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!