'Ook Target werkt aan mobiele portemonnee'

In navolging van Walmart is Target begonnen aan de ontwikkeling van een eigen digitale portemonnee. Dat schrijft CNBC op basis van bronnen binnen de Amerikaanse winkelketen.

De app moet ervoor zorgen dat gebruikers hun aankopen bij de retailer met hun smartphone kunnen afrekenen. Daarnaast kunnen zij coupons en hun loyaliteitskaart opslaan in de app. Wanneer de app verschijnt is nog onbekend. Volgens de bronnen is Target nog niet gestart met het testen van een dergelijk systeem in één van zijn vestigingen.

Als de geruchten kloppen is Target de tweede Amerikaanse retailreus in korte tijd die aan een eigen mobiele portemonne werkt. Eerder deze maand maakte Walmart bekend aan een eigen betaalapp te werken. Beide retailers gaan de concurrentiestrijd aan met onder meer Apple Pay, Android Pay en Samsung Pay.

Target was net als Walmart ook betrokken bij de ontwikkeling van CurrentC, een mobiele portemonnee uit de koker van meerdere retailers. Dat beide partijen nu aan een eigen oplossing werken doet de geruchten over de toekomst van CurrentC verder aanwakkeren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!