Parcify bezorgt pakketjes op maat

Inwoners van Antwerpen kunnen online bestelde pakketjes voortaan laten bezorgen op de plaats waar zij op dat moment zijn. Daarvoor moeten ze de bestelling versturen naar start-up Parcify, die het pakje vervolgens persoonlijk aflevert.

Met zijn bezorgdienst wil oprichter Jonas Coenen het consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken. “Zij hoeven niet meer thuis of op kantoor te blijven als zij een pakje verwachten”, aldus Coenen. Het idee voor de dienst is ontstaan doordat Coenen zelf online een tv bestelde, die vervolgens werd geleverd op het moment dat hij de hond aan het uitlaten was. Daarop besloot Coenen zelf een pakjesdienst te starten die bestellingen levert op plaatsen waar klanten zich op dat moment bevinden.

Klanten worden op de hoogte gehouden via een app. Zij moeten deze installeren en een account aanmaken. Zodra de bestelling bij Parcify aankomt, nemen zij binnen anderhalf uur contact op met de klant. Vervolgens worden een tijd en plaats afgesproken om het pakketje af te leveren.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!