​Specsavers vindt nieuwe directeur in voormalig Pearle-man

Remko Berkel is benoemd tot country director van Specsavers Nederland. Daarmee volgt hij Julie Perkins op, dochter van de oprichters van de brillenketen.

Berkel was in zijn meest recente functie binnen Specsavers verantwoordelijk voor de commerciële afdeling van de Noord-Europese regio. Eerder werkte hij onder meer voor Grandvision, onder meer bij Pearle en de Chileense marktleider Rotter y Krauss. In zijn nieuwe functie gaat Berkel zich richten op de verdere uitbouw van Specsavers in Nederland en de introductie van nieuwe technologieën. Perkins is voortaan verantwoordelijk voor partner recruitment en brand development voor de Noord-Europese regio.

Specsavers telt circa 115 vestigingen in ons land en neemt na Pearle en Hans Anders de derde plek in de markt in. De komende jaren wil de optiekketen zijn winkelbestand uitbouwen naar 135 vestigingen en eventueel tot 150. “Klanten moeten binnen twintig minuten bij één van onze vestigingen kunnen zijn”, verklaarde Perkins eerder op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!