​V&D heeft nieuwe operationeel directeur

De failliete warenhuisketen V&D heeft een opvolger aangesteld voor Bart van den Nieuwenhof. Die was sinds afgelopen zomer operationeel directeur, maar focust zich nu alleen nog op La Place. Dat meldt V&D in een interne nieuwsbrief die in handen is van RTL Z.

Van den Nieuwenhof nam vorig jaar de taken over van Sanne Oosterhoff, die een dienstverband van tien jaar naar IJsvogel Groep was vertrokken. Nu de overname van de standalone restaurants van La Place rond is, moet er volgens de retailer ‘hard gewerkt worden om de doorstart feitelijk te kunnen laten plaatsvinden’. “Om die reden zal Bart van den Nieuwenhof zich vanaf nu volledig concentreren op het vormgeven van de samenwerking met Jumbo.”

Van den Nieuwenhof wordt in zijn rol als operationeel directeur van V&D opgevolgd door Frank Holtman. Hij werkte dertien jaar voor C&A en zeven jaar als regiomanager bij V&D. In november kreeg hij bij de warenhuisketen de taak om het assortiment van de 33 ‘lokale’ winkels van V&D af te stemmen op de behoeften van de lokale klant.

Hoe lang Holtman operationeel directeur blijft is onduidelijk. De curatoren onderhandelen momenteel met twee overnamekandidaten over een doorstart van de warenhuisketen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!