E-learningtool speciaal voor webwinkeliers

Iedereen die een eigen webshop heeft of wil openen, kan sinds deze week gratis online lessen volgen via Webshop Heroes. Dit is een e-learningtool die zich specifiek richt op webwinkeliers.

Webshop Heroes leert gebruikers over verschillende onderdelen van de webwinkel, zoals zoekmachine-optimalisatie, productpresentatie en wet- en regelgeving. De lessen zijn in samenwerking met onder meer DHL, ICT Recht, Byte en Stichting Webwinkelkeur ontwikkeld.

Gebruikers kunnen in de webapplicatie van de e-learning een gratis account aanmaken. Daarmee kunnen zij hun scores inzien en hun voortgang volgen. De lessen duren tussen de vijf en tien minuten. Hiermee wil initiatiefnemer Vincent van Lettow er voor zorgen dat het leren laagdrempelig is en gebruikers ook tussendoor hun kennis kunnen bijspijkeren. Hier is de oefenstof ook op afgestemd. “We bieden praktische kennis, die direct toepasbaar is”, aldus Van Lettow.

“Veel ondernemers onderschatten hoe omvangrijk het is om een webshop te runnen”, vervolgt Van Lettow. “Hierdoor stopt meer dan de helft van de webshops binnen vier jaar.” De initiatiefnemer wil deze ondernemers met Webshop Heroes leren hoe succesvol een webwinkel te runnen en daarmee het aantal webwinkels dat naar vier jaar stopt terugdringen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!