Nederlandse partij enige kandidaat voor V&D

Coolcat-oprichter Roland Kahn zou volgens RTL Z V&D overnemen, maar zelf noemt hij dat tegenover NOS een 'broodjeaapverhaal'. Een woordvoerder van de curatoren bevestigt tegenover RetailNews wel dat er met nog één kandidaat wordt gesproken en dat dat een Nederlandse partij is.

Wanneer er definitief duidelijkheid wordt gegeven, kan de woordvoerder nog niet zeggen. De onderhandelingen met de Nederlandse overnamekandidaat zijn wel in een afrondende fase beland. “Maar over wie dat is, kan ik niets zeggen.”

De directie meldt in een brief aan het personeel dat nog niet duidelijk is of alle vestigingen die de koper wil doorstarten opnieuw door de vastgoedeigenaren aan V&D worden aangeboden voor verhuur. Omdat daarnaast de bankfinanciering nog niet definitief is, kan de naam van de kandidaat-koper nog niet bekend worden gemaakt.

Dat de doorstart bijna rond is, werd eerder vandaag al bekend. Eerder werd er steeds van uitgegaan dat de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay de belangrijkste kandidaat was, maar dat is naar nu blijkt niet meer het geval.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!