Directeur Klein vertrok na spanningen

Jeroen Klein vertrok na interne spanningen uit de directie van de gelijknamige elektronicaketen. Dat zegt oprichter en grootaandeelhouder Leen Klein tegenover RTV Rijnmond.

Jeroen Klein vertrok ongeveer een maand voordat de elektronicaketen failliet ging. Hij nam op persoonlijke titel de Rotterdamse fotozaak Foka over. De curatoren onderzoeken het hoe en waarom van zijn vertrek. Leen Klein garandeert dat er geen geld van elektronicaketen Klein naar Foka is gegaan.

De elektronicaketen kreeg het de laatste jaren steeds moeilijker door de opkomst van webwinkels, maar ook door bijvoorbeeld hoge parkeertarieven bij de winkelpanden, aldus de oprichter. Sinds oktober is nog wel gewerkt aan een reorganisatie, maar de klanten bleven weg. De elektronicaketen had zijn hoop nog gevestigd op een goede decembermaand, maar ook die viel tegen. Vorige week ging Klein failliet.

De curatoren van elektronicaketen Klein spreken momenteel met verschillende overnamekandidaten over een doorstart. Leen Klein hoopt dat die er komt en dat gedupeerde klanten alsnog geholpen kunnen worden.Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends