​Boodschappen bestellen via Foursquare

Gebruikers van Foursquare kunnen de dienst binnenkort gebruiken om boodschappen, eten en alcoholische dranken te bestellen. Dat komt voort uit een samenwerking tussen Foursquare en Delivery.com.

Gebruikers kunnen in de Foursquare-app op zoek gaan naar restaurants of andere partijen die bezorgen via Delivery.com en hun bestelling plaatsen. Vervolgens worden gebruikers naar de app van Delivery.com gestuurd om de order te bevestigen en deze af te rekenen. Delivery.com is beschikbaar in 38 steden in de Verenigde Staten, met in totaal meer dan tienduizend lokale ondernemers die zijn aangesloten op de dienst.

De integratie van beide apps is mogelijk gemaakt door m-commerce platform Button. Zij werken ook samen met partijen als Uber, Airbnb en Ticketmaster. Eerder ging Foursquare al samenwerkingen aan met Seamless en DeliveryHero. De samenwerkingen met de verschillende bezorgdiensten moeten er voor zorgen dat Foursquare de concurrentie aan kan met Yelp. Zij verzorgen on-demand voedselbestellingen in samenwerking met Eat24.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!