​PRO en Invito hebben moeite met bezetting

Het is nog onduidelijk hoeveel schoenenwinkels van PRO en Invito een doorstart maken. Zeker is dat een aantal winkels zijn deuren moet sluiten. Dat vertelt Perry Overeem, de nieuwe eigenaar van PRO, aan RTL Z.

Overeem is ook nauw betrokken bij de doorstart van Invito, dat door Highlands Holding is gekocht. De nieuwe eigenaren zijn ‘geconfronteerd met een aantal onvoorziene zaken’, stelt hij. Zo zou een groot deel van het personeel al zijn vertrokken, waardoor de winkels moeite hebben om de bezetting rond te krijgen.

Invito moest volgens Overeem op veel locaties noodgedwongen zijn deuren gesloten houden. “Wij zijn met man en macht bezig om de meeste winkels weer optimaal bezet te krijgen”, stelt hij.

Hoeveel winkels er uiteindelijk overblijven denkt hij pas volgende week te kunnen bekendmaken. De curatoren maakten vorige week bekend dat alle ruim zestig winkels van de schoenenketens zijn verkocht. Hoeveel daarvan hun deuren openhouden hing volgens hen af van nog te maken afspraken met verhuurders en leveranciers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!