​Hudson’s Bay ziet omzet stijgen

Warenhuisconcern Hudson’s Bay heeft de vergelijkbare omzet in het afgelopen boekjaar met ruim twaalf procent zien groeien. Bij de in Europa actieve formules bleef de groei beperkt tot 1,7 procent.

De grootste stijging kwam van de winkels van Saks Fifth Avenue Off 5th, die 6,3 procent meer omzet boekten. In het afgelopen kwartaal groeide de vergelijkbare omzet van het Canadese concern met elf procent. In Europa bleef de groei beperkt tot 0,4 procent. Het volledige jaarverslag wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Hudson’s Bay is momenteel in Europa actief met Galeria Kaufhof in Duitsland en Galeria Inno in België. De Canadese warenhuisketen kondigde deze maand aan in Nederland winkels te willen openen onder de vlag van Galeria Inno en Saks Fifth Avenue Off 5th. Hudson’s Bay denkt op termijn aan zestig winkels en wil daarmee de grootste warenhuisketen van ons land worden. Het bedrijf zou in gesprek zijn met een deel van de verhuurders van de voormalige V&D-panden, maar ook met andere vastgoedeigenaren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!