​Samsung opent VR-belevingswinkel

Samsung heeft een virtual reality-belevingswinkel in de Amsterdamse Kalverstraat geopend. In de Gear VR pop-up store, vernoemd naar de VR-bril van het merk, toont de elektronicafabrikant de mogelijkheden van VR.

In de pop-up store toont Samsung consumenten hoe zij naar de toekomst van elektronica kijken. De fabrikant verwacht dat virtual reality in de komende jaren voor diverse veranderingen in ons leven gaat zorgen. Deze veranderingen worden nu deels getoond in de pop-up store in de Kalverstraat.

In de winkel staan onder meer een aantal zogenaamde ‘Whiplash’-stoelen. Deze stoelen zijn aangesloten op de VR-bril van de gebruiker en reageren op de bewegingen die bezoekers ervaren in de virtuele wereld, waardoor zij hun acties niet alleen zien, maar ook voelen. Naast de virtual reality-ervaring toont Samsung in de tijdelijke winkel de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge smartphones en de Gear 360. Deze camera is in staat om een eigen virtual reality-video op te nemen. Deze is vervolgens te beleven met een Gear VR. De winkel is tot 6 maart 2016 geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!