​Bilder & De Clercq heropent op Schiphol

Bilder & De Clercq is na een afwezigheid van zo’n zes maanden weer te vinden op Schiphol. De drie interactieve boodschappenmuren van het Amsterdamse maaltijdenconcept zijn weer heropend.

De zogenoemde Bilder & De Clercq Wall werd in 2014 geïntroduceerd om de kantorenmarkt te bedienen. De eerste werd geopend op het kantoor van Google Nederland. De samenwerking met Schiphol ging vlak voor het faillissement in september vorig jaar van start.

Om gebruik te maken van de Bilder & De Clercq Wall moeten gebruikers de app van de retailer downloaden en eenmalig hun betaalgegevens invoeren. Daarna kunnen ze een bestelling plaatsen via de app of het interactieve scherm, waar veertien recepten worden getoond. Een bestelling die voor twee uur ’s middags wordt geplaatst, ligt diezelfde middag vanaf half vijf in de koelkast bij de bestelmuur.

Bilder & De Clercq heropende begin dit jaar zijn deuren op de vertrouwde locatie aan de Clercqstraat in Amsterdam. Het concept werd na zijn faillissement overgenomen H2H Business Participations en een andere aandeelhouder.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!