​‘Grootste wijnwinkel ter wereld in V&D-pand’

Captain Tasting, landelijk organisator van wijnevenementen, heeft plannen om de grootste wijnwinkel ter wereld te openen in een voormalig V&D-pand. Het bedrijf heeft daarvoor het pand in Den Bosch of Utrecht op het oog, meldt het Brabants Dagblad.

Een hele verdieping van een voormalig V&D-pand zou volgens de plannen moeten worden ingericht als een ‘indoor attractiepark’ waarbij wijn centraal staat, zegt managing director van Captain Tasting Roy van Delft. Daarbij zou plek moeten komen voor veertig kraamhouders en tweeduizend verschillende soorten wijn."Een attractiepark rond wijn wordt een enorme publiekstrekker en kan daarmee het winkelaanbod op peil houden."

Captain Tasting, vooral bekend van de Wine & Bites Wandelingen, heeft de panden in Utrecht en Den Bosch op het oog vanwege de centrale ligging. Als het plan doorgaat, zal het nog zeker anderhalf jaar duren voordat de wijnwinkel zijn deuren opent. Er is nog niet gesproken met de vastgoedeigenaren, maar de plannen zijn ‘heel serieus’, zegt Van Delft tegenover DUIC. De eerste potentiële investeerders hebben volgens hem al positief gereageerd en onderzoeken nu of er voldoende draagvlak is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!