Markthal-eigenaar legt klimaatklachten naast zich neer

Klepiérre, de eigenaar van de Rotterdamse Markthal, gaat niets veranderen aan zijn klimaatbeleid. Ondernemers klagen over dingen die ze van te voren hadden kunnen weten, zegt een woordvoerder tegen Out.of.Home Shops.

In de Markthal staat een flinke tochtstroom en ’s zomers wordt het er veel te heet, zegt voorzitter Bram van Bekkum van de ondernemersvereniging. Ook zouden de servicekosten de pan uit rijzen. Naast de reguliere ondernemersvereniging hebben veertig ondernemers zich vorige maand verenigd in het Collectief Ondernemersbelangen Markthal (COM). “Zij strijden op een wat hardere manier voor belangen van de ondernemers, maar wij zijn net zo kritisch als zij”, aldus Van Bekkum.

Een woordvoerder van Klepiérre zegt dat het juist goed gaat met de Markthal en dat veel ondernemers wél tevreden zijn. “Dat is ook niet zo gek, want we hebben nu al twee keer zoveel bezoekers gehad dan we van te voren hadden verwacht.” Er komen negen miljoen bezoekers per jaar langs, stelt de woordvoerder.

De woordvoerder benadrukt dat Klepiérre altijd bereid is tot een gesprek met de ondernemers, al lijkt het klimaatbeleid daar buiten te vallen. “In het huurcontract staat gewoon beschreven dat de Markthal een buitenmarkt is met een dak erop. Dat wist elke ondernemer van te voren.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!