Oud-zakenpartner daagt Marlies Dekkers voor rechter

Ondernemer Vincent van Zon wil van de rechter weten of Marlies Dekkers vals spel heeft gespeeld rond het faillissement van haar modebedrijf. De voormalig zakenpartner van Dekkers raakte daarbij al zijn aandelen in het bedrijf kwijt.

Marlies Dekkers ging in augustus 2013 failliet, maar maakte direct een doorstart onder Karmijn Kapitaal. Buiten medeweten van de andere aandeelhouders om, heeft Dekkers met die investeringsmaatschappij exclusief over aan overname onderhandeld, schrijft het Algemeen Dagblad. Van Zon was een van die aandeelhouders en droeg belegger VEB aan als koper, maar die zou door Dekkers buiten de deur zijn gehouden.

Bij de razendsnelle doorstart werd Karmijn eigenaar en kreeg Dekkers aandelen in het bedrijf, maar raakte Van Zon alles kwijt. De ondernemer vermoedt dat Dekkers vooral haar privébelangen heeft gediend en wil weten of zij rechtmatig heeft gehandeld.

Na het faillissement werden vijf van de elf winkels van het bedrijf gesloten en kwam er meer focus op online verkoop. Momenteel beschikt de lingerieketen nog over vier eigen vestigingen in ons land.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!