V&D-inboedel levert niet ‘vele miljoenen’ op

De inboedel van het distributiecentrum en het hoofdkantoor van V&D wordt deze week geveild. Twaalfhonderd kavels met honderdduizenden items gaan onder de hamer bij veilinghuis Troostwijk Auctions.

Het populairste item is volgens veilingmeester Dennis Otten de bimbobox met zingende aapjes. “Momenteel is er tweeduizend euro geboden, maar ik verwacht dat het naar tienduizend gaat”, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Het duurste object is de bronzen zeemeermin in de vijver voor de ingang van het hoofdkantoor, met een vraagprijs van twintigduizend euro.

Hoeveel het veilinghuis verwacht op te halen, wil Otten niet zeggen. “Het gaat in ieder geval niet om vele miljoenen.” Later volgt mogelijk nog een veiling voor de inboedel van de 62 winkels, als daar na de sluiting nog voldoende ligt.

Eerder deze week ging de boedel van de webshop van de failliete warenhuisketen en van elf inpandige La Place-restaurants onder de hamer. Vorige maand werd de boedel van zeven La Place-restaurants al geveild.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!