​Holland at Home heeft O2O-winkel in China

​Holland at Home heeft O2O-winkel in China

Webwarenhuis Holland at Home heeft vorige maand als eerste buitenlandse retailer een 020-winkel in China geopend. De vestiging bevindt zich in het Holland Flower Park in het Chinese Dafeng.

Voorraden zijn er niet in de winkel. Klanten kunnen met hun telefoon via WeChat een qr-code van een product scannen. “Na betaling via de app wordt het product vervolgens vanuit Nederland naar China verscheept”, zegt oprichter Chrystal van Goor den Oosterlingh in het meinummer van EtailTrends.

Een volgende stap is verzending vanuit een lokaal magazijn. Daarnaast lopen er volgens de oprichter gesprekken met potentiële Chinese investeerders om nog meer 020-winkels (online-to-offline en andersom) te openen.

020-winkels is in China verworden tot het grootste modewoord, zo is te lezen in de nieuwste EtailTrends. Dat komt omdat het in het land al erg gangbaar is om spullen aan te schaffen door simpel een qr-code te scannen. “Wat dat betreft zijn ze in China al veel verder dan wij in Nederland”, aldus Van Goor den Oosterlingh.

In het meinummer van EtailTrends wordt uitgebreid stilgestaan bij de 020-winkel van Holland at Home en zijn ervaringen in China. Klik hier voor meer informatie over een abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!