Hudson’s Bay verdringt Haussmann en Marks & Spencer

Hudson’s Bay verdringt Haussmann en Marks & Spencer

Hudson’s Bay opent een warenhuis aan het Rokin in Amsterdam. De komst van een flagshipstore van Marks & Spencer is daarmee van de baan.

Het Canadese warenhuisconcern huurt drie panden met een totale oppervlakte van zo’n zestienduizend vierkante meter. Twee daarvan worden momenteel gebouwd, het derde is de voormalige Vleeshal. Hudson’s Bay krijgt de beschikking over zes verdiepingen en een kelder met een directe verbinding naar het metrostation.

Eerder zouden Marks & Spencer en het luxe warenhuisproject Haussmann zich naast elkaar op het Rokin vestigen. In maart werd al bekend dat het Haussmann-project van de baan was. Om de komst van Hudson’s Bay mogelijk te maken, is ook het huurcontract met Marks & Spencer ontbonden.

Hudson’s Bay Company wil in de komende twee jaar zo’n twintig warenhuizen openen in Nederland, met de formules Hudson's Bay en Saks Off 5th. Het warenhuisconcern ziet namelijk ruimte op de Nederlandse retailmarkt voor zowel warenhuizen in het premium segment als voor discountformules.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!