​Sani4all wil een landelijke franchiseformule worden

​Sani4all wil een landelijke franchiseformule worden

Zes vestigingen van Showmagazijn splitsen zich per 1 juni af en gaan verder onder de naam Sani4all. Met de gewijzigde koers in strategie, waarbij de nadruk nog meer komt te liggen op het centraal stellen van de klant, heeft Sani4all de koers gezet naar het doorgroeien tot een belangrijke speler in de Nederlandse sanitair- en tegelbranche.

Sani4all beschikt momenteel over zes vestigingen, in Dronten, Genemuiden, Hoogeveen, Varsseveld, Zevenaar en Zwolle. Deze winkels blijven in handen van eigenaren Jos Rabelink en Lamco de Vries, die voor verdere groei op franchising mikken. De uitbreidingsplannen voor Apeldoorn, Genemuiden en Amersfoort liggen volgens hen al klaar.

Consumenten kunnen bij Sani4all terecht voor een gratis 3D-ontwerp en advies, gecombineerd met een breed assortiment aan A-merken. Bovendien zegt de retailer met ‘lage internetprijzen te werken’. Door het snel groeiende aantal winkels kan Sani4all namelijk groot inkopen, zegt mede-eigenaar Jos Rabelink. “Ten tweede werken wij vanuit eenvoudig ingerichte showrooms.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!