​Meerdere doorstartkandidaten voor Scheer & Foppen

Het failliete Scheer & Foppen houdt zijn winkels in ieder geval tot 1 juli open. De curatoren willen die periode gebruiken om knopen door te hakken over een eventuele doorstart. Dat laten zij donderdag weten in een persverklaring.

Scheer & Foppen werd dinsdag failliet verklaard, evenals de webwinkels Bobshop.nl, Internetshop.nl en Modern.nl en E-Man Service. Ook die bedrijfsonderdelen worden deze maand nog in de lucht gehouden door de curatoren.

De curatoren zijn inmiddels een zoektocht gestart naar doorstartkandidaten voor de winkels, webshops en E-Man Service. Negen partijen hebben zich inmiddels gemeld, maar dat aantal gaat naar hun verwachting nog oplopen. De elektronicaketen heeft zelf voor zijn faillissement al met meerdere kandidaten gesproken over een overname, waaronder met grote partijen. Dat leverde echter niets op.

De curatoren hebben verder een afkoelingsperiode van twee maanden ingelast. Schuldeisers, waaronder leveranciers, kunnen hun goederen gedurende die periode niet terughalen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!