​V&D-pand verhuurd aan autodealer en Shoeby

​V&D-pand verhuurd aan autodealer en Shoeby

De winkel van V&D in Den Bosch wordt de rest van dit jaar gevuld met pop-up winkels. Zo komt er een autodealer op de begane grond en neemt Shoeby zijn intrek op de eerste verdieping. Dat laat pandeigenaar Jos van de Mortel weten aan het Brabants Dagblad.

Het pand wordt hoogstwaarschijnlijk verhuurd aan Hudson’s Bay, al moeten de handtekeningen volgens Van de Mortel nog worden gezet. De plannen van de warenhuisketen moeten op 1 februari rond zijn, waardoor hij nu kiest voor een tijdelijke invulling.

Van den Udenhout, dealer in onder meer Audi en Volkswagen, opent een tijdelijke showroom in het voormalige warenhuis. Hoe Shoeby de winkelruimte in gaat vullen, is nog onduidelijk.

Naast de autodealer en Shoeby zal ook La Place zijn deuren waarschijnlijk weer openen. De horecaformule was voor het faillissement op de bovenste verdieping gevestigd. Jumbo, de nieuwe eigenaar van La Place, is momenteel met Hudson’s Bay in gesprek over een samenwerking.

Het pand in Den Bosch is niet de enige voormalige V&D die een tijdelijke invulling krijgt. Zo opent HEMA outletwinkels in enkele vestigingen en is in Maastricht een pop-up winkelcentrum geopend. Het voormalige vlaggenschip in Leiden wordt tijdelijk ingevuld door veelal lokale ondernemers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!