​‘Twintig biedingen op Scheer & Foppen’

​‘Twintig biedingen op Scheer & Foppen’

Twintig partijen hebben een bod uitgebracht op het failliete Scheer & Foppen. Zij willen de elektronicaketen bijna in zijn geheel of delen ervan overnemen. Dat laat curator Bavo König weten tegenover Het Financieele Dagblad.

Vorige week werd al direct duidelijk dat er meerdere doorstartkandidaten waren voor Scheer & Foppen, ondanks dat de gesprekken van de retailer zelf voor het faillissement niets hadden opgeleverd. Onder de gegadigden zitten ook internationale partijen, stelt König.

De curator werkt aan een doorstart waarbij een partij het concern in afgeslankte vorm overneemt. “Lukt dat niet, dan worden onderdelen los van elkaar verkocht.” Naast de 56 fysieke winkels beschikt Scheer & Foppen over de webwinkels Bobshop.nl, Internetshop.nl en Modern.nl en de logistieke tak E-Man Service.

De winkels van Scheer & Foppen blijven in ieder geval tot eind deze maand geopend. De curator hoopt voor die tijd duidelijkheid te hebben over een eventuele doorstart, zodat de nieuwe onderneming op 1 juli kan beginnen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!