Foodora breidt uit naar Rotterdam

Fietsbezorgservice foodora is deze week gestart met maaltijdbezorging in Rotterdam. Het is de vierde Nederlandse stad die aan het netwerk van de bezorgdienst wordt toegevoegd.

Foodora is deze week begonnen in Rotterdam Centrum. De maaltijdbezorger hoopt de service zo snel mogelijk uit te rollen naar andere delen van de stad, zegt countrymanager Vincent Hosman. “Voordat we starten in een nieuwe stad, streven we naar een minimaal aantal partners zodat de consument genoeg keuze heeft binnen zijn stadsdeel.” Foodora is vooralsnog alleen na vijf uur ’s middags in Rotterdam actief.

De fietsbezorgdienst heeft het afgelopen jaar 150 miljoen aan bestellingen verwerkt. Dat is naar eigen zeggen honderd keer zo veel als twee jaar geleden. Ook zag foodora het aantal bestellingen het afgelopen jaar iedere twee maanden verdubbelen.

Foodora komt uit de koker van Rocket Internet en is momenteel actief in 36 steden in tien verschillende landen. In Nederland zijn dat nu de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!