A Little Lovely Company opent eerste eigen winkels

Groothandel A Little Lovely Company opent deze zomer twee eigen vestigingen in Groningen. Het bedrijf heeft de voormalige winkels van Rituals en Opgeweckt Noord gehuurd, vertelt mede-oprichter Judith de Ruijter aan RetailNews.

A Little Lovely Company ging in 2013 van start en telt inmiddels zo’n 2200 resellers wereldwijd. Het is volgens De Ruijter echter altijd al het doel geweest om eigen winkels te openen. “We vinden het hartstikke leuk dat we op zoveel plekken verkocht worden, maar we denken het zelf misschien wel beter te kunnen. We hebben namelijk heel goed voor ogen wat de doelgroep is en daarin zien we nog een gat in de markt.”

Het jonge bedrijf verkoopt onder meer accessoires voor kinderkamers en richt zich daarbij nadrukkelijk op vrouwen. De winkel in de Astraat, de grootste van de twee, krijgt onder meer een tearoom. Het assortiment bestaat voornamelijk uit cadeautjes, vertelt De Ruijter. “We zijn bijvoorbeeld geen Prénatal.”

Groningen is de thuisbasis van de groothandel, dat de winkels vanuit zijn eigen hoofdkantoor op een bedrijventerrein aan de rand van de stad bevoorraad. A Little Lovely Company wil op den duur ook in andere steden eigen winkels openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!