​Mobiel betalen in winkels van Inditex

​Mobiel betalen in winkels van Inditex

Alle winkels van Inditex in thuisland Spanje krijgen mobiel betalen als nieuwe betaalmogelijkheid. De uitrol bij het moederbedrijf van Zara gaat in september van start.

De betaalmogelijkheid wordt toegevoegd aan de bestaande apps van Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home en Uterqüe. Daarnaast wordt de betaalmogelijkheid onderdeel van de nieuwe Inditex-app InWallet. Deze app kan gebruikt worden voor betalingen in alle winkels van het Inditex-concern. Daarbij faciliteert de app de mogelijkheid tot het digitaal opslaan van aankoopbonnen.

De nieuwe betaalmogelijkheid moet de winkelervaring verbeteren en het afrekenen en eventueel omruilen van artikelen zo gemakkelijk mogelijk maken. In de app kunnen gebruikers de door hun gebruikte of gewenste betaalmogelijkheid activeren waarna dit voor al hun transacties de standaard wordt.

Inditex werkt ook aan de implementatie van RFID-tags. De voorbereidingen voor dit traject moeten eind dit jaar klaar zijn. Hierdoor is het concern in staat om volgend voorjaar te starten met de uitrol en implementatie van deze tags.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!