​Catawiki lokt bieders via klikbare video’s

Veilingsite Catawiki zet klikbare video’s in om consumenten naar zijn veilingen te verwijzen. In de video’s zijn objecten klikbaar gemaakt, waarna kijkers direct worden doorgestuurd naar de bijbehorende veilingen en mee kunnen bieden.

In de video’s die worden gedeeld via online videoplatform Vraym.com kan alles worden geselecteerd, gedeeld en is er ruimte voor adverteren. In de video “Find your wow, sell your wow” zijn een oldtimer, schilderij en trouwring klikbaar gemaakt.

Catawiki werd eerder dit jaar door Deloitte geïdentificeerd als het snelst groeiende technologiebedrijf van de wereld. Het bedrijf uit Assen realiseerde de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 45.080 procent. De snelle groei is mede mogelijk dankzij twee investeringen van respectievelijk tien en 75 miljoen euro. Daardoor kon Catawiki een internationale marketing campagne opzetten. Bovendien kon met het geld extra personeel worden aangenomen.

De groei is er volgens ceo en medeoprichter René Schoenmakers nog lang niet uit. “Zo zijn we op dit moment druk bezig om onze site en app in steeds meer talen beschikbaar te maken. We lanceerden dit jaar Catawiki bijvoorbeeld al in Portugal, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Polen”, aldus Schoenmakers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!