​Foodora brengt foodmarket naar Amsterdam

Fietsbezorgservice foodora organiseert begin volgende maand in Amsterdam een markt waar consumenten gerechten van lokale restaurants kunnen proeven. Het doel van Bites & Vibes, zoals de foodmarket heet, is de diversiteit van foodora’s aanbod bij elkaar brengen.

Eerdere edities van Bites & Vibes werden al gehouden in Berlijn, Wenen en Toronto. In Amsterdam wordt de markt gehouden op zondag 4 september tussen drie uur ’s middags en elf uur ’s avonds. “We willen op deze middag de drempel verlagen om het beste te proeven wat culinair Amsterdam te bieden heeft”, zegt country manager van foodora Nederland Vincent Hosman. Als de foodmarket succesvol is, komen de andere Nederlandse steden waar foodora actief is ook aan de beurt.

Foodora kondigde deze week ook aan dat het is begonnen met het bezorgen van maaltijden aan boord van boten in de Amsterdamse grachten. De maaltijdbezorger speelt hiermee in op het mooie weer, waarbij veel consumenten naar buiten gaan. De bezorgservice heeft het afgelopen jaar 150 miljoen euro aan bestellingen verwerkt.

Foodora komt uit de koker van Rocket Internet en is momenteel actief in 36 steden in tien verschillende landen. In Nederland zijn dat de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!