​Bus brengt klanten naar Dirk-supermarkt

​Bus brengt klanten naar Dirk-supermarkt

Dirk introduceert vrijdag voor klanten in Volendam een boodschappenbus die hen naar de vestiging in Zaandam brengt. Hiermee geeft de retailer de inwoners van de Noord-Hollandse plaats, waar het Dirk-filiaal vorige maand afbrandde, de kans om toch boodschappen te doen in een fysieke winkel.

Het boodschappen doen was voor met name oudere Volendammers een ‘leuk moment’, stelt Dirk. Naar aanleiding van de brand startte de supermarktketen al met een webshop en pick-up point voor Volendam, maar dat biedt klanten niet de ‘vertrouwde gezelligheid’.

De bus vertrekt vanaf de locatie waar de Volendamse winkel gevestigd was. De boodschappenbus vertrekt om tien uur en om twee uur en klanten kunnen een uur boodschappen doen. Daarna brengt de bus hen terug naar Volendam.

De noodgedwongen webshop voor klanten in Volendam krijgt vermoedelijk een landelijk vervolg. Een supermarkt moet online aanwezig zijn, vindt directeur Marcel Huizing. “En nu we plots worden gedwongen een oplossing te bedenken voor Volendam, blijkt het snel te kunnen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!