Holland & Barrett opent grootste winkel

Holland & Barrett opent grootste winkel

Holland & Barrett heeft donderdag een flagshipstore geopend in de Rotterdamse Koopgoot. Met 331 vierkante meter is het de grootste vestiging van de retailer in ons land.

Voor de opening van de flagshipstore heeft Holland & Barrett zich in het pand naast zijn voormalige, kleinere De Tuinen-winkel gevestigd. Met ruim zeshonderd nieuwe producten in het assortiment, is de winkel naar eigen zeggen ook ‘een van de meest innovatieve’ van Holland & Barrett.

De gloednieuwe winkel biedt klanten een aantal vernieuwde concepten. Zo is er Beauty Kitchen, waar zij hun eigen body scrub kunnen creëren. Op de afdeling Scent Station kunnen ze een eigen persoonlijke geur samenstellen. Ook kunnen klanten informatie over hun eigen lichaam inwinnen door plaats te nemen op de zogeheten ‘Body Analyzer’.

Holland & Barrett is dit jaar begonnen met het differentiëren in grootte van winkels, zo liet managing director Colinda Hoegee weten in RetailTrends. Zo zijn er behalve de grote winkel in Rotterdam ook juist kleinere stationswinkels geopend in Arnhem en Utrecht. Het grote winkelconcept wordt later dit jaar ook in Brusse geïntroduceerd.

De gezondheidswinkelketen bevindt zich volgens Hoegee midden in een ‘megagroeispurt’. Volgend jaar wil Holland & Barrett over 250 vestigingen in ons land beschikken. De teller staat nu op 168.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends