Ace & Tate gaat winkelbestand verdubbelen

Ace & Tate gaat winkelbestand verdubbelen

Brillenverkoper Ace & Tate heeft vijf nieuwe winkels in de pijplijn. Daarmee wordt het bestaande winkelbestand van vijf filialen verdubbeld. Dat laat oprichter Mark de Lange weten tegenover het Duitse persbureau DPA.

Vier van de vijf huidige vestigingen van Ace & Tate bevinden zich in eigen land. Eerder dit jaar ging in Berlijn de eerste permanente winkel in het buitenland open. Verder heeft de retailer een showroom geopend in conceptstore St. Vincents in Antwerpen. Komende maand komt daar een eigen winkel in de Steenhouwersvest bij.

Een andere nieuwe vestiging wordt geopend in München, waar het merk al eerder over een pop-up store beschikte. Gestart als webwinkel, verkoopt Ace & Tate volgens De Lange inmiddels de helft van zijn producten in de winkels. Exacte verkoopcijfers deelt hij niet.

Ace & Tate bezorgt zijn brillen inmiddels kosteloos in acht landen. De retailer hanteert een vaste prijs van 98 euro, ongeacht de sterkte van de glazen. Alleen voor multifocale glazen betalen consumenten meer: die kosten inclusief montuur altijd 248 euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!