​Beate Uhse lanceert erotisch videoplatform

​Beate Uhse lanceert erotisch videoplatform

Beate Uhse heeft maandag het digitale platform Tintl gelanceerd. Consumenten kunnen hierop voor tien euro per maand onbeperkt erotische films kijken.

Het videoplatform zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan onder de naam Sexflix. Onder juridische druk van Netflix moest het moederconcern van Christine le Duc afzien van deze naam. Tintl is geschikt voor televisie, laptop, tablet en smartphone.

Bij de start zijn zestienhonderd films te zien via Tintl. Alle films zijn in HD-kwaliteit en van bekende labels. Op termijn wil Beate Uhse ook exclusief voor Tintl gemaakte series uitzenden, onder de naam ‘Tintl originals’. ‘Een abonnement wordt in een wip afgesloten en is de eerste maand gratis’, laat het erotiekconcern weten.

De vraag naar kwalitatief goede erotische films via internet neemt volgens Tintl-directeur en voormalig Beate Uhse-topman Serge van der Hooft al jaren toe. “Maar wie hier op internet naar zoekt komt terecht in een doolhof van amateuristische rotzooi, dubieuze sites, abonnementen waar je niet meer vanaf komt en zelfs besmettingen met virussen.” Beate Uhse start met de dienst in de Benelux en Frankrijk. Daarna volgen andere Europese landen. “Maar als het aanslaat zijn landen buiten Europa ook een optie. Een platform als dit kent geen grenzen”, aldus Van der Hooft.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends