Korting door van smartphone af te blijven

Korting door van smartphone af te blijven

Studenten die tijdens lesuren van hun smartphone afblijven krijgen korting op producten bij Office Depot. De retailer werkt hiervoor samen met de Pocket Points-app.

Wanneer studenten Pocket Points installeren op hun smartphone, kunnen zij deze openen wanneer zij op de schoolcampus zijn. Door vervolgens hun telefoon te vergrendelen, begint de app met het verdienen van punten. Hoe langer studenten hun toestel vergrendeld laten, des te meer punten zij ontvangen. Deze punten kunnen zij omzetten in korting op het assortiment met schoolartikelen van Office Depot. De artikelen binnen dit assortiment variëren van kladblokken tot bureaustoelen.

Pocket Points is in 2015 bedacht aan de Universiteit van Chicago, met het doel om studenten minder op hun telefoon te laten kijken gedurende lessen. Zij kregen daar punten die zij konden gebruiken voor aankopen op de campus. De app werd al snel omarmd door zowel directie als studenten en werd hierdoor snel beschikbaar op meer locaties. Inmiddels is het spaarprogramma beschikbaar op 45 locaties in de Verenigde Staten. Studenten aan onder meer de Auburn University, University of Colorado-Boulder, Penn State University en Texas A&M University kunnen punten sparen en deze inleveren bij Office Depot.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!