​Advertorial: Packs: zorgvuldige en betrouwbare logistiek

​Advertorial: Packs: zorgvuldige en betrouwbare logistiek

Bij het overnight afleveren van pakketten draait het om het op de afgesproken tijd afleveren van zendingen. Zowel de leverancier als zijn klant moet ervan op aan kunnen dat afleverafspraken worden nagekomen én dat er zorgvuldig met de zendingen wordt omgegaan. Realtime afleverinformatie en een directe, no-nonsensecommunicatie zijn bij Packs vanzelfsprekend.

Handmatige nachtsortering is het handelsmerk van het Benelux-dekkende netwerk van Packs. Van envelop tot pallet en zelfs innight afleveringen behoren tot het standaard dienstenpakket. De extra zondagavondsortering zorgt er bovendien voor dat in het weekend bestelde producten op maandag worden afgeleverd bij de onlineshopper. Daarnaast biedt Packs de mogelijkheid om zendingen overal in Nederland af te laten halen of om te ruilen. Bij zendingen met versproducten is het mogelijk om de koelbox direct na levering mee terug te nemen. Voor kleine zendingen die in de brievenbus passen heeft Packs met Mail- Packs een unieke en zeer voordelige optie. De chauffeur registreert bij de aflevering in de brievenbus de gps-coördinaten, zodat via Google Maps zichtbaar is waar de zending is afgeleverd.

De zeventig PacksCenters in het land zijn niet alleen verantwoordelijk voor de aflevering van zendingen in hun gebied. Zij halen ook dagelijks zendingen voor Nederland, België en Luxemburg op bij bedrijven en webshops in hun regio. Het contact met het lokale of regionale PacksCenters is zeer direct. De lijnen zijn kort. De Packs-slogan ‘We deliver’ is dan ook voor tweeërlei uitleg vatbaar. Packs levert zes dagen per week én Packs doet wat het belooft. Packs staat voor zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in