​‘Hudson’s Bay mogelijk ook naar Leidsenhage’

De ontwikkelaars van het nieuwe megawinkelcentrum Mall of the Netherlands zijn onder meer in onderhandeling met Hudson’s Bay. Ook zijn er gesprekken met andere retailers die nog niet in Nederland aanwezig zijn, zegt projectmanager Teun Koek in Het Financieele Dagblad.

Het aantrekken van merken die ons land nog niet eerder hebben aangedaan, is volgens vastgoedeigenaar Unibail-Rodamco essentieel. “Die trekken mensen naar je winkelcentrum”, aldus Koek. Bijna de helft van de nu in Leidsenhage gevestigde winkels, kan niet blijven omdat de huren te hoog worden. “Of de winkels passen niet in onze ambitie”, zegt directeur Otto Ambagtsheer van Unibail Benelux.

Hudson’s Bay heeft inmiddels elf langlopende huurcontracten afgesloten in ons land, voornamelijk in voormalige V&D-panden. Ook in Mall of the Netherlands is het Canadese warenhuisconcern een kandidaat voor de voormalige V&D-locatie.

Mall of the Netherlands moet het ‘grootste en modernste’ winkelcentrum van Nederland worden. Het krijgt zo’n 320 winkels en moet twaalf tot veertien miljoen bezoekers per jaar trekken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!